HTML

Pszichodráma

Pszichodráma

Friss topikok

Linkblog

Önismereti pszichodráma csoport

2007.11.07. 13:48 Füredi Krisztián


Talán már te is tettél föl magadnak ilyen kérdéseket: 


Ki vagyok én? Hol a helyem a világban? Miért vagyok magányos? Miért nem tudok igazán boldog lenni a párkapcsolatomban? Miért keveredem újra és újra hasonló konfliktusokba? Miért nem tudok megállapodni egy nő mellett sem? Miért vagyok szomorú, amikor semmi okom nincs rá? Miért félek attól, hogy megbántok valakit? Miért bántanak engem? Miért nem képviselem hatékonyabban saját érzéseimet és igényeimet? Miért nem örülök a sikereimnek? Miért csalok és miért csalnak meg engem? Miért érnek folyamatosan kudarcok? Miért idegesít úgy az anyám? Miért veszekszem mindig a gyerekeimmel? Miért nem tudok nemet mondani? Miért nem bízom az emberekben? Miért ismétlem meg újra és újra a hibás lépéseimet? Miért, miért, miért…

Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat?

Szeretettel várunk a 2008. elején induló 250 órás önismereti pszichodráma csoportunkba!

A program útkeresőknek, gyógyulóknak, gyógyítóknak, sikerorientált és kudarckerülő laikusoknak és szakembereknek, férfiaknak, nőknek, anyáknak, apáknak, fiaiknak, lányaiknak, menedzsereknek, elváltaknak, házasoknak, szingliknek, bal- és jobbkezeseknek szól, és azoknak, akik hisznek abban, hogy saját sorsukat -„Személyes Történetüket”- egyéni fejlődésük révén önmaguk alakítják.

Időpontok: havonta egy hétvége.

Helyszín: Bp., XI. Tétényi út 18.

A csoport létszáma korlátozott, ezért jelentkezz most! Dönteni ráérsz az első két alkalom után, amikor már megtapasztaltad, milyen is a pszichodráma. 

A csoport vezetői: Horváth Viktória és Generál Péter pszichodráma vezetők
 
Jelentkezni lehet: 

Horváth Viktória: email: horvathvik@freemail.hu  
Generál Péter: email: peter.general@iqnex.hu

Tisztelettel:  Horváth Viktória és Generál Péter

Ui.: Ha Te magad nem érdeklődsz a csoport iránt, de ismersz valakit, akinek jól jönne ez a lehetőség, kérlek, juttasd el neki ezt a hírt!

Szólj hozzá!

Címkék: pszichodráma

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichodrama.blog.hu/api/trackback/id/tr35221307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása